Coachingstraject ouders en/of kind mbt (vermoeden van) hoogbegaafdheid:

Tijdens een begeleidingstraject loop ik een stukje mee om het kind (en ouders) zichzelf te helpen begrijpen, te leren omgaan met zijn omgeving en frustraties, andere leerstrategieën aan te leren zodat het kind vanuit een groei mindset in beweging kan komen, zijn eigen talenten ontdekt en leert inzetten.

Elk kind is uniek en daarom is maatwerk belangrijk. Vooraf wordt samen met de ouders de hulpvraag vastgesteld en besproken welke vorm van begeleiding aansluit bij de leerbehoeftes en overtuigingen van het kind en/of de ouders. Indien nodig zal er samenwerking gezocht worden met school.  

Misschien weet je nog niet of je iets hebt aan de diensten van 2Flourish en wil je eerst kennismaken om te kijken of er een klik is. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Na het kennismakingsgesprek of intake wordt een verslag opgesteld met de besproken informatie, de hulpvraag, een voorstel voor een vervolgtraject en de besproken tarieven.

Soms blijken enkele concrete adviezen al voldoende en blijft het bij een eenmalig gesprek. In dat geval brengt 2Flourish een gereduceerd tarief van €47,50 in rekening.