Welke ervaring hebben anderen met 2Flourish?

coaching

Nienke heeft mij gedurende verschillende coachsessies geholpen door het stellen van de juiste vragen. Daarmee hield zij mij de spiegel voor. Dit hielp mij om te ontdekken hoe ik vanuit een basisrust de juiste prioriteiten voor mijn (werk)agenda kan stellen. Zij hielp mij ook ontdekken wat de signalen zijn voor de momenten dat ik de rust kwijt raak en hoe ik op die momenten door het stellen van de juiste vragen weer terug kan schakelen.

Ik heb gemerkt dat de 'tools' die Nienke heeft aangereikt niet alleen op het werk, maar ook privé toepasbaar zijn. In één woord: waardevol!

Tijdens het coachgesprek met Nienke kon ik woorden geven aan wat ik voelde en dacht. Door de juiste vragen te stellen laat ze je zelf tot ontdekking komen waar je behoefte ligt.

Ik vond het erg prettig om een coachtraject bij Nienke te volgen. Ze heeft mij bewust gemaakt van mijn omgeving, verleden en van mijzelf. Ik ben veel zelfverzekerder geworden. Ik ben mijzelf meer gaan zien als een mooie, lieve en zelfverzekerde vrouw en moeder. Ik sta niet meer zoveel stil over wat anderen van mij denken. En ik ben niet meer bang om uitdagingen uit de weg te gaan. Hierdoor ben ik veel bewuster gaan leven. Ik geniet volop van mijn gezin, familie en vrienden.  

Life Languages

Nienke hielp mij door middel van Life Languages te ontdekken welke 'talen' ik spreek en hoe ik de verschillende talen bewust kan inzetten om tot mijn kracht te komen.

Door het doen van een cross-talk met mijn directe collega hebben we geleerd hoe verschillend we in onze communicatie zijn. Doordat we ons hier bewust van zijn geworden kunnen we elkaar nog beter begrijpen, aanvullen en daarmee versterken.

Hoogbegaafdheid

Nienke liet mij in de spiegel kijken waardoor ik mezelf in een ander licht ging zien. De ontdekking dat hoogbegaafdheid een rol speelt in mijn leven gaf zoveel rust om eindelijk te kunnen zijn wie ik ben.