Wie?

Ik ben coach, docent en specialist meer- en hoogbegaafdheid. Na mijn onderwijservaringen binnen het voortgezet onderwijs, heb ik tien jaar binnen het hoger onderwijs gewerkt en daar verschillende rollen gehad.  Als tutor, docent en studiekeuzebegeleider heb ik (jong)volwassenen gecoacht om te groeien in persoonlijkheid, carrière, relatie en geloof. Nu werk ik naast mijn eigen praktijk weer in het voortgezet onderwijs om jongeren te begeleiden in hun ontwikkelingen.

Afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd op het thema meer- en hoogbegaafdheid. Deze passie komt voort uit een nood en zorg die ik zag en heb ervaren bij (mijn eigen) kinderen, jongeren en jongvolwassenen die door hun (hoog)begaafdheid vastliepen binnen het onderwijs en hun eigen ontwikkeling. 

Naast mijn werk mag ik als moeder het jonge karakter van mijn vier kinderen helpen vormen. Een geweldig avontuur. Mensen die zich ontwikkelen en ontplooien: het is één van de mooiste processen die ik ken.

 

visie VOOR BLOEI

Mijn visie is dat jij zélf de oplossing bent. In hoeverre weet je wie je bent en wat je waarden en drijfveren zijn? Ken je de stijl waarin je communiceert met anderen, waarmee je een teamplayer bent op school, de werkvloer of in je relaties? Heb jij het spectrum van je talenten, gaven en roeping helder voor ogen? Ken je het tegoed in je leven? Of ben je eigenlijk een onbekende voor jezelf? 

Ik ben enthousiast, initiatiefrijk, onderzoekend, denk graag puzzels uit en durf de vragen te stellen die nodig zijn. Ik ben zelfstandig en werk tegelijk graag samen aan hetzelfde doel. Ik houd van uitdagingen, bijt me vast in nieuwe dingen, ik ben resultaatgericht en ik ben tevreden wanneer het doel zichtbaar en meetbaar is.


 
Ik ben een liefhebber van menselijke groei en bloei
 
 
  Nienke Ris-Stolk

Nienke Ris-Stolk

Mijn visie is dat jij zélf de oplossing bent