Waarom een coach?

Leef ik het leven dat ik wil?
Ben ik wie ik ben?
Doe ik wat ik echt wil doen?
Zit ik wel op mijn plek?

Ieder mens is in ontwikkeling. Dat je deze website bezoekt is al een teken dat je in beweging wilt komen. 2Flourish loopt graag een stukje met je mee in de beweging die jij wilt maken op het gebied van identiteit, talentontwikkeling, communicatie, relatie, werk of loopbaan.

In beweging komen is geen makkelijk proces. Je loopt regelmatig vast of je weet niet goed hoe je een volgende stap moet zetten. Het is ook best vermoeiend om te werken aan jezelf. Coaching is het beste instrument om de beweging die je wilt maken te starten, vol te houden en te voltooien.

Bij coaching sta jij als persoon centraal. Ik help je meer bewust te worden van wie jij bent, welke richting je leven heeft en hoe je op de plek komt waar je volop in je kracht staat. Het doel is dat jij weer de regie neemt over het groeiproces dat je aan wilt gaan.

Deze persoonlijke begeleiding is resultaatgericht en wordt ingezet naar aanleiding van je persoonlijke leervragen. Ik geef je handvatten om zelf te ontdekken wat je nodig hebt om verder te groeien en bloeien. Onder referenties kan je lezen hoe mensen deze coaching hebben ervaren.

Tijdens een coachtraject kan het communicatiemodel van Life Languages™(LL) ingezet worden.  LL is een diepte-analyse naar de stijl waarin je met anderen communiceert. Het is een startpunt om te leren hoe je effectief, zorgzaam en verbindend in relatie met jezelf én de ander kunt staan.

Coaching voor wie?