Bloeien door aandacht te geven aan je eigen identiteit

De missie van 2Flourish is dat elk mens tot bloei komt vanuit zijn of haar unieke mogelijkheden en talenten. De betekenis van ‘to flourish’ staat voor opbloeien - floreren - ontplooien - tot ontwikkeling komen. Dit is waar 2Flourish aan bij wil dragen: flourishing of who you are. De 2 staat voor samen. In je eentje in beweging komen is lastig, we hebben allemaal de ander als spiegel nodig om open en positief kritisch naar onszelf te kijken. Groeien en ontwikkelen doe je niet alleen maar samen. 2Flourish wil met je optrekken om talenten en drijfveren aan te boren die helpen om te groeien, te ontwikkelen en tot bloei te komen vanuit je diepste zijn. Tot bloei komen heeft niet zoveel te maken met nog harder werken of alweer een stappenplan uitproberen. Bloeien doe je door aandacht te geven aan wat er al is, aan wat je al hebt, aan je eigen unieke identiteit:

  • In hoeverre weet je wie je bent en wat je waarden en drijfveren zijn?

  • Heb jij het spectrum van je talenten, gaven en roeping helder voor ogen?

  • Ken je het tegoed in je leven; of ben je eigenlijk een onbekende voor jezelf? 

  • Ken je de stijl waarin je communiceert met anderen, waarmee je een teamplayer bent op de werkvloer, op school of in je relaties?

  • Verlang jij er naar om (weer) te gaan leven en werken in overeenstemming met wie je bent?

Coaching geeft je handvatten om zelf te ontdekken wie jij bent, waar jij energie van krijgt en waar jij het beste op je plek zit. Zodat je (weer) kunt leven vanuit je mogelijkheden in plaats vanuit je belemmeringen. Wil jij ook meer gaan bloeien? Ik nodig je uit om het avontuur met jezelf aan te gaan.

Ben je benieuwd of 2Flourish jou kan ondersteunen in jouw coachvragen neem dan vrijblijvend contact op of plan een gratis oriëntatiegesprek.